ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Οι συνεδρίες μέσω υπολογιστή είναι πλέον εφικτές και δεν έχουν να στερηθούν από τις συνεδρίες δια ζώσης. Η μόνη διαφορά βρίσκεται στις μετρήσεις, τις οποίες πραγματοποιεί κάθε διαιτώμενος με ευθύνη του. Εάν βρίσκεσαι εκτός Χανίων και δεν είναι εφικτές οι συνεδρίες από κοντά, ή απλά προτιμάς τον χώρο σου και την χρήση του υπολογιστή σου, τότε η εξ αποστάσεως παρακολούθηση είναι για εσένα!

Το πρόγραμμα διατροφής σου είναι εξίσου αποτελεσμάτικο τόσο από κοντά όσο και με την εξ αποστάσεως συνεδρία.

Παρόλο που δεν γίνονται οι μετρήσεις στον χώρο του γραφείου, εσύ μπορείς να παρακολουθείς το βάρος σου στον χώρο σου και να συζητάμε μαζί τους στόχους σου, τις αλλαγές και την πορεία σου. Δίνουμε μαζί μεγάλη έμφαση στο πρόγραμμα διατροφής που θα ακολουθήσεις καθώς και στις αλλαγές που χρειάζεται να εστιάσεις και ύστερα τα νούμερα της ζυγαριάς έρχονται να ακολουθήσουν.

Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως , οι συνεδρίες δεν διαφέρουν από αυτές που γίνονται στο γραφείο. Το μόνο που αλλάζει είναι οι μετρήσεις. Περιλαμβάνει τα πάντα δηλαδή εκτός από τις μετρήσεις.

Γι’ αυτό τον λόγο θα χρειαστείς μια αξιόπιστη απλή ζυγαριά για να υπολογίζεις το βάρος σου. Το ημερολόγιο καταγραφής θα σε βοηθήσει στην καταγραφή και στην παρακολούθηση.

Σε κάθε συνεδρία υπάρχει: α) η αξιολόγηση και η πορεία ενός εξατομικευμένου προγράμματος β) τοποθέτηση ρεαλιστικών στόχων γ) πρόταση για νέα τρόφιμα, συνταγές και ιδέες κατανάλωσης δ) σχεδιασμός εξατομικευμένης διατροφής για τον καθένα ξεχωριστά.

Αρχικά για τις συνεδρίες θα χρειαστείς έναν υπολογιστή με μια κάμερα, ή σε έκτακτες περιπτώσεις το κινητό σου. Θα έχεις ήδη ενημερωθεί με email για τον τρόπο επικοινωνίας, πχ μέσω skype, και για το link της συνάντησης μας.

Αφού συνδεθούμε η συνεδρία διαρκεί 30-40 λεπτά. Υπολόγισε να έχεις την απαιτούμενο διαθέσιμο χρόνο, καθώς επίσης και τον χώρο/περιβάλλον για να γίνει η απαραίτητη συζήτηση.

Εφόσον έχει επιβεβαιωθεί η πληρωμή και έχει ολοκληρωθεί η συνεδρία με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζομαι για τον σχεδιασμό του πλάνου, το πρόγραμμα διατροφής ετοιμάζεται εντός 24-48 ωρών.

Πληρωμή συνεδρίας: Η πληρωμή της συνεδρίας πραγματοποιείται 24-48 ώρες πριν τη συνεδρία, στον επαγγελματικό τραπεζικό λογαριασμό που θα λάβεις με email.