ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

Αν και εσείς βαρεθήκατε το κλασσικό γιαούρτι με φρούτο για απογευματινό σνακ , ελάτε να δοκιμάσουμε το γιαούρτι στην παγωμένη του εκδοχή . Ή  διαφορετικά frozen yogurt σπιτικό (μόνο που εδώ αναφερόμαστε σε πραγματικό γιαούρτι! ).

Το φτιάχνουμε γρήγορα ( δεν θα χρειαστεί ούτε μπλέντερ) , είναι δροσερό και μια πολύ καλή επιλογή τώρα το καλοκαίρι.

 

ice

 

Τι θα χρειαστούμε (για 6 μικρά ξυλάκια):

  • 1 μεγάλη μπανάνα ή 2 μικρές (τύπου Κρήτης)
  • 1 γιαούρτι 2% στραγγιστό 
  • 2 κ. γλ. μαρμελάδα φράουλα (ή άλλη της επιλογής σας)

 

 

 

Σε ένα μπολ λιώνετε με ένα πιρούνι την μπανάνα και στην συνέχεια προσθέτετε το γιαούρτι.

Ανακατεύετε καλά. Μην ανησυχείτε αν η μπανάνα δεν  διαλυθεί τελείως ( είναι ωραίο να συναντάτε κομμάτια της).

Στην συνέχεια βάζετε και την μαρμελάδα και ξανανακατεύετε.

Τέλος τοποθετείτε το μίγμα στις ειδικές παγοθήκες με τα ξυλάκια και ύστερα στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν καλά.

Καλή σας καθημερινή απόλαυση χωρίς ενοχές !