ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 2021 (?)

Συνηθίζω να επικροτώ τους μικρούς και ευπρόσιτους στόχους. Αυτούς που σου δίνουν αποτέλεσμα και ανυπομονείς να πας στον επόμενο και μετά στον επόμενο και στον επόμενο..

Έτσι μου αρέσει να δουλεύω και με τους ανθρώπους. Παρακινώ τους μικρούς και ρεαλιστικούς στόχους στην διατροφή τους και οι επιτυχίες (μικρές σταθερές και συνεχόμενες) δεν αργούν να έρθουν με την σειρά τους.

Ερώτηση λοιπόν..Τι στόχους θα έβαζα για το 2021;

Με μια πρώτη σκέψη θα σου απαντούσα όχι κάτι ιδιαίτερο…να έχουμε μια καλύτερη χρονιά φέτος, μου φτάνει” .

Μετά το ξανασκέφτομαι . Ανασφάλεια θα το έλεγα ή φόβος . Ναι συναισθήματα που έρχονται και φεύγουν , ικανά όμως να σε βάλουν σε σκέψεις και να πεις να είναι απλά μια καλύτερη χρονιά, απλά μου φτάνει.

Να είναι μια καλύτερη χρονιά , ναι το εύχομαι. Να προσθέσω όμως και κάποιες επιπλέον πινελιές.

Μικρές και απλές .

Είπαμε όμως τα μικρά και τα απλά μπορούν να φέρουν τα μεγάλα και τα ωραία. Άλλωστε και ο προηγούμενος χρόνος ήταν και αυτός μια απόδειξη (2020 και αν ήσουν απόδειξη).

  • Περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπώ. Εύχομαι να γελάμε περισσότερο μαζί και να νιώθουμε περισσότερο ο ένας τον άλλον.
  • Να απολαμβάνω κάθε “καινούριο” που έρχεται στην ζωή μου με τον λιγότερο δυνατό φόβο.
  • Να βρίσκω την εσωτερική μου δύναμη όπου και όποτε αυτή με χρειάζεται (ή εγώ την χρειάζομαι, αλληλένδετα;).
  • Να συνεχίζω να βλέπω την ομορφιά γύρω μου. Να διαβάζω όσο μπορoύν τα μάτια μου και να βρίσκω χρόνο για την αγαπημένη μου μουσική.
  • Και φυσικά, να μην αργήσει το επόμενο ταξίδι που τόσο περιμένω. Αυτό. Και με αυτό θα κλείσω.

Αγαπημένοι μου φίλοι, οι στόχοι μας φέτος ας παραμείνουν ουσιαστικοί , εφικτοί και βήμα βήμα να μας κάνουν ένα “τσακ” περισσότερο ονειροπόλους. Eντάξει, αν μπορούν και πολύ ονειροπόλους θα το σκεφτούμε :)

Καλή χρονιά λοιπόν με ελπίδα, όνειρα και λιγότερους φόβους.. θα τα ξαναπούμε με νέα διατροφικά posts και ιδέες για τα καθημερινά πιάτα μας. Μείνετε συντονισμένοι!